Konsolidujte své půjčky a ušetřete na splátkách

18.03.2015 21:42

Máte už půjčky a potřebujete si vzít další půjčku třeba na koupi nové televize nebo pračky? Pokazilo se vám auto a potřebujete si koupit nové spolehlivější? Zvažujete, jak způsobem postupovat? Máte si vzít další půjčku nebo si vzít jednu větší a všechny půjčky konsolidovat do jedné dlouhodobé s nízkou splátkou? Řešením jak ušetřit na splátkách je konsolidace půjček a všech dluhů klienta.

Výhody konsolidace

  • Jen jedná splátka
  • Nižší úroková sazba
  • Můžete s konsolidací vyplatit všechny dluhy i exekuce
  • Nejefektivnější a nejvýhodnější řešení finančních problémů

Pro koho je konsolidace půjček určena

Pokud chcete využít konsolidace půjček v bance, musíte řádně platit své dosavadní závazky a nesmíte mít negativní záznamy v registrech dlužníků. Pokud toto pravidlo splňujete, můžete o konsolidaci půjček v bance požádat. Konsolidace je většinou bez zástavy nemovitostí.

V případě, kdy máte více půjčky a splácíte po termínu splátek nebo už nařízené exekuce, zbývá řešením pouze nebankovní konsolidace půjček pro problémové klienty. U této konsolidace půjček bez registru je podmínkou ručení nemovitostí. Výhodou je nízká úroková sazba, která je srovnatelná s úroky bankovních půjček. Mezi další výhody patří vyplacení všech dluhů včetně exekucí.

Proč platit více, když můžete platit méně

Konsolidace pro problémové klienty je řešením, jak snížit své měsíční splátky a zachránit nemovitost před finančními problémy, které můžou skončit exekucí a následnou dražbou vašeho majetku.

Sloučení půjček pro klienta vždy znamená výhodnější variantu s možností sloučení různých půjček, spotřebitelských úvěrů nebo drahých kreditních karet do levnější půjčky, s kterou výrazně ušetříte na měsíčních splátkách.

Žádost o půjčku